• Samen bouwen aan uw toekomst!

  • Samen bouwen aan uw toekomst!

  • Samen bouwen aan uw toekomst!

 

Bouwcalculaties

Wat kost een bouwproject? Of het nu gaat om een dakkapel of compleet kantoor, als bouwkundig calculator brengen wij de kosten van het gehele project in beeld en geven wij inzicht in de mogelijkheden binnen uw budget.

Kennis van bouwen
Van machines tot materialen en manuren, met ons uitgebreide netwerk van leveranciers onderhandelen wij onderhandelen over prijs, planning en product. Onze bouwkennis komt daarbij goed van pas: wij weten wat er bij een project komt kijken en waarmee u rekening moet houden.

Eén overzichtelijke offerte
De gemaakte afspraken vertalen we naar één overzichtelijke offerte. Deze offerte is een gedegen document voor een bezoek aan de bank, maar bovenal een solide startpunt voor uw bouwproject. U weet zeker dat u samenwerkt met professionele leveranciers en houdt grip op de kosten. Daarop kunt u vertrouwen.

Zullen we kennismaken?

Neem vrijblijvend contact met mij op! Ik vertel u graag meer!

038 - 385 87 98

In het kort...

Gaat u bouwen, verbouwen of renoveren? Voorkom dan dat de vraag ‘Waar begin ik mee?’ verandert in ‘Waar begin ik aan?’. Bouwkundig Teken- en Adviesbureau Berend van Lente ondersteunt u bij uw plannen. Stap voor stap, van aftrap tot oplevering.

Neem contact met ons op

Berend van Lente
Prikker 50
8281 NC Genemuiden

Tel. 038 - 385 87 98
Mail. info@berendvanlente.nl

© Copyright Berend van Lente / Op al onze producten en diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.