• Samen bouwen aan uw toekomst!

  • Samen bouwen aan uw toekomst!

  • Samen bouwen aan uw toekomst!

 

Bouwkundig tekenwerk

Ze dienen als hét communicatiemiddel tussen aannemer en opdrachtgever: de bouwtekeningen en technische beschrijvingen. Wij verzorgen ze tot in detail, zodat het project volgens afspraak wordt uitgevoerd.

Leesbaar en overzichtelijk
Wij maken de tekeningen en beschrijvingen op basis van de calculatie. Om ervoor te zorgen dat het project staat als een huis, voegen wij daaraan de benodigde berekeningen toe. Het resultaat is een leesbaar en overzichtelijk document waarin de plannen in woord en beeld tot leven komen.

Vergunning aanvragen
Het document met tekeningen en berekeningen instrueert de betrokken bouwpartijen, maar speelt ook een belangrijke rol bij de vergunningsaanvraag. Omdat wij korte lijnen onderhouden met de gemeente, nemen wij u deze aanvraag uit handen.

Brug tussen u en aannemer
Bouwen is teamwork. U geeft aan wat u wilt, wij stemmen alles af met de betrokken partijen. Zo werken we samen aan een succesvol bouwproject.

Zullen we kennismaken?

Neem vrijblijvend contact met mij op! Ik vertel u graag meer!

038 - 385 87 98

In het kort...

Gaat u bouwen, verbouwen of renoveren? Voorkom dan dat de vraag ‘Waar begin ik mee?’ verandert in ‘Waar begin ik aan?’. Bouwkundig Teken- en Adviesbureau Berend van Lente ondersteunt u bij uw plannen. Stap voor stap, van aftrap tot oplevering.

Neem contact met ons op

Berend van Lente
Prikker 50
8281 NC Genemuiden

Tel. 038 - 385 87 98
Mail. info@berendvanlente.nl

© Copyright Berend van Lente / Op al onze producten en diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.