• Samen bouwen aan uw toekomst!

  • Samen bouwen aan uw toekomst!

  • Samen bouwen aan uw toekomst!

 

Over ons

De bedrijfsnaam zegt het al: Berend van Lente is het gezicht achter Bouwkundig Teken- en Adviesbureau Berend van Lente. Samen met zijn deskundige partners helpt hij zowel de particuliere als de zakelijke markt bij bouwvragen. Ieder project wordt benaderd met evenveel aandacht, of het nu gaat om een dakkapel of bedrijfspand.

Alle facetten
Berend is al ruim 25 jaar actief in de bouw en heeft met alle facetten kennisgemaakt. Van calculatie tot begeleiding, hij biedt ondersteuning in elke fase van het bouwproces. Duidelijke communicatie staat daarbij voorop. Door naar u te luisteren, weet Berend uw wensen te vertalen naar een passende oplossing.

Betrouwbare partner
Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die gedurende het project planning, kwaliteit en budget bewaakt? Met zijn praktische instelling, flinke dosis ervaring en heldere manier van communiceren helpt Berend u graag. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende bak koffie!

Zullen we kennismaken?

Neem vrijblijvend contact met mij op! Ik vertel u graag meer!

038 - 385 87 98

In het kort...

Gaat u bouwen, verbouwen of renoveren? Voorkom dan dat de vraag ‘Waar begin ik mee?’ verandert in ‘Waar begin ik aan?’. Bouwkundig Teken- en Adviesbureau Berend van Lente ondersteunt u bij uw plannen. Stap voor stap, van aftrap tot oplevering.

Neem contact met ons op

Berend van Lente
Prikker 50
8281 NC Genemuiden

Tel. 038 - 385 87 98
Mail. info@berendvanlente.nl

© Copyright Berend van Lente / Op al onze producten en diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.